Gyakran feltett kérdések az árakhoz

Bármikor megváltoztathatom az előfizetésem?

Természetesen! Váltson csomagot bármikor a Logidok fiók beállításai menünpontban.

Hogyan működik a 14 napos ingyenes próba?

A regisztrációt követően azonnal hozzáférhet a Logidok web alkalmazás összes funkciójához és mellé 50 ingyenes dokumentum oldal fogadást biztosítunk. Mivel biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogja, a regisztrációhoz nem kérünk előre bankkártya adatokat, így kötelezettség-mentesen próbálhatja ki a Logidok-ot.

Szükséges hosszú távú szerződés kötnöm?

Nem! Ön eldöntheti, hogy havonta, vagy évente akar fizetni. Ha úgy dönt, hogy megszünteti csomagját a lejárat ideje előtt, mi nem fizethetjük vissza a hátramaradt idő értékét.

Létezik kedvezmény az éves csomagokra?

Igen. 2 hónapot ingyen adunk, ha Ön előfizet egy évre.

Mi jelent az Inbox felhasználó?

A Logidok Inbox az Ön cégének web alapú dokumentum adatbázisa, ahová a sofőröktől érkező dokumentumait fogadhatja. Ide meghívhatja cége más részlegein dolgozó kollégáit és hozzáférést adhat az adatbázisa meghatározott dokumentumaihoz.

Biztosítanak mennyiségi kedvezményt nagyvállalatoknak?

Igen. Szívesen dolgozunk együtt nagyvállalatokkal mennyiségi árazásban. További információért kérjük írjon nekünk a sales@logidok.com email címre.

Bármikor megszűntethetem előfizetésem?

Igen. Ha úgy dönt, hogy megszünteti csomagját a lejárat ideje előtt, mi nem fizethetjük vissza a hátramaradt idő értékét és nem fogjuk a következő időszakot kiszámlázni.

További kérdései merültek fel?

Lépjen kapcsolatba velünk az info@logidok.com email címen.
Gyakran ismételt kérdések cégeknek

A gépkocsivezetők nem túl öregek vagy technikailag hozzá nem értők a Logidok használatához?

Ne becsülje alá a gépkocsivezetők képességeit. Tapasztalataink alapján a sofőrök gyorsan és könnyen el tudják sajátítani a Logidok mobil alkalmazás hatékony használatát. A Logidok mobil alkalmazás minden korosztályból kikerülő gépkocsivezetők közreműködésével készült azért, hogy minél egyszerűbb és felhasználóbarátabb legyen a kezelése.

Milyen készüléket és előfizetést kell választanom a Logidok használatához?

A Logidok mobil alkalmazás a legtöbb android telefon készüléken használható. Ha más készüléken is szeretné használni a Logidok mobil alkalmazását, akkor kérjük jelezze nekünk.

A Logidok elérhető Iphone-ra, vagy Windows operációs rendszerű telefonra?

Még nem. Ha használni szeretné a Logidok mobil alkalmazást, de nincs Android rendszerű készüléke kérjük jelezze nekünk.

Mennyire biztonságos a dokumentum tárolás? Idegenek nem férhetnek hozzá?

A mobil és a szerver közötti kommunikáció titkosított, így a dokumentomok biztonságos csatornán jutnak el az inbox-ba. Az alkalmazás készítésekor figyelmet fordítottunk az ismert támadások (SQL Injection,Cross Site Scripting, stb.) elleni védekezésre. A szerverünk az Amazon AWS felhő szolgáltatása álatal biztosított védelmet élvezi. Többek között védett DDoS, MITM, IP Spoofing ellen. Globális tűzfal irányítja a szerverek közötti kommunikációt. LoadBalancer osztja el a terhelést, és akadályozza meg a szerverekhez való direkt hozzáférést.

Az Android OS melyik verzióját támogatja a Logidok?

Az Android OS 4 vagy magasabb verzióját támogatja telefonra és tabletre egyaránt.